Inspiratiesessies

Met Centrum van Verbinders delen we graag onze kennis en ervaring van en liefde voor het systemisch werk. Met name ook omdat het kijken door een systemisch bril een waardevolle aanvulling is voor veel professionals.

 

Ons doel is om je kennis te laten maken met een andere manier van kijken naar mensen en hun processen. Kennis van sociale systemen is daarbij essentieel. 

 

Of je nu werkt in de zorg, hulpverlening, als beleidsambtenaar of als manager in een multinational, je werkt altijd met een levend systeem. En in dat systeem en de daarbijbehorende subsystemen vindt er een constante uitwisseling plaats tussen mensen.

 

Het kijken door een systemische bril is een onmisbare aanvulling om je te laten begrijpen hoe deze systemen werken, maar ook hoe jij je hiertoe verhoudt. Vanuit een breder perspectief te  leer kijken naar je eigen leven, je werk en andere mensen. Waar heb je invloed op en waar ook zeer zeker niet of erg weinig.

  

Tijdens een inspiratiesessie nemen we je mee door het landschap van het systemisch werk.

We vullen je met kennis die je kunt ervaren met al je zintuigen.

 

Een inspiratiesessie kan onder andere laten zien hoe je de systemische bril op kan zetten in jouw werk.

Hieronder een klein voorbeeld  uit de inspiratiesessie "De kunst van Systemisch kijken in Mediation", op uitnodiging van het MFN mediation congres 2020 ter illustratie.

Enthousiast geworden?

 

Neem dan contact met ons op om af te stemmen over de mogelijkheden.