Masterclass "Over grenzen gaan"

Waar is het (te) veilig, waar is de uitdaging, wanneer gaat het te ver?

Wat?

Tijdens deze masterclass "Over grenzen gaan" word je je bewust van jouw grenzen en hoe jij daar wel of niet naar handelt. Waar komt het vandaan en hoe kan je dit in de toekomst functioneel inzetten?

 

(niet meer) Over grenzen gaan

Weten we het wanneer we voorbij onze grens zijn gegaan? Of wanneer we iemand over onze grens hebben laten komen? Vaak weten we dit als het kwaad al geschied is. Achteraf als de consequenties zichtbaar en voelbaar zijn.

 

Hoe fijn zal het zijn als we deze onzichtbare grens eerder herkennen. Hoe fijn zal het zijn als we de signalen van deze onzichtbare grens aan kunnen voelen. Zodat je in het moment je grens aan kunt geven en je je niet schuldig of vervelend hoeft te voelen achteraf. Je kunt in het dagelijks leven je grenzen beter bewaken en aangeven. 

 

Over (beperkende) grenzen gaan

Misschien ken jij juist de situaties waarin je jezelf begrenst hebt. Gedachten die je vertellen dat je het niet kan. Gedachten die je vertellen dat iets niets voor jou is, of dat je bang bent wat anderen er van zullen vinden. Grenzen die je er van weerhouden om te doen wat je zo graag wilt doen. Grenzen die je benauwen en beperking. Dan word jij uitgedaagd in deze masterclass om je grenzen te verleggen of zelfs te lozen. "The magic happens outside your comfortzone." Want wil je groeien dan moet je bereid zijn om je grenzen te ontstijgen.

Werkwijze

We werken vanuit de basisverbinding Body, Mind & Soul.

 

Zijn, Voelen & Denken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

 

Met technieken, interventies en theorie vanuit BML, NLP en Systemisch werk werken we aan de bewuste verbinding in jezelf rondom het thema Grenzen.

Investering, data en locatie

Datum: woensdag 4 maart 2020

Tijd: 9.30 -16.00 uur

Locatie: Veghel

Kosten: € 150,- (ex btw)

koffie, thee, lekkers en lunch zijn inbegrepen

 

Voor informatie en aanmelden, gebruik het contactformulier 

Info@aago.nl, Leonne Meijs van Dijk tel: 06-48072002  

Info@centrumvanverbinders.nl, Mieke Kox tel: 06-44472924