systemische Teamcoaching

Team en/of individuele werknemers

Wilt u of willen uw werknemers snel en effectief inzicht krijgen in belemmerend gedrag of ongewenst patronen, dan is systemische coaching een uitkomst.

 

Geen lang lopende trajecten waarbij eenieder de moed in de schoenen zakt. maar  blijvende inzichten voor het team en/of de werknemer die aanzetten tot  persoonlijk en professioneel prettiger functioneren. 

 

Systemisch coachen laat zien wat er in de  onderstroom speelt. Met deze inzichten kunnen en slimme en adequate keuzes gemaakt worden om met elkaar naar een hoger niveau van werkplezier en resultaten te komen.

 

De combinatie van het werken in de onderstroom (systemische coaching) en tegelijkertijd boven water (met Insights Discovery) levert een ijzersterk resultaat op voor teams en individuen.

De essentie van de onzichtbare dynamieken die spelen bij de mens zelf en in het team worden direct zichtbaar. Met deze inzichten kunnen de werknemers stappen zetten binnen hun eigen persoonlijke processen en de samenhang hiervan zien met de groepsdynamiek van het team.

Je komt immers niet voor niets op die plek in de organisatie te werken en in dat team. Dit hangt samen met de patronen waar jij zelf als mens in zit.

 

Het is dus altijd een wisselwerking tussen mens, werknemer en collega in het team.

 

Samen met Jessica van Strien van Kairos in motion  mag ik teams en (familie)bedrijven begeleiden in hun ontwikkeling, op het moment dat er zaken vastlopen of als er een nieuwe weg ingeslagen mag worden met het team.

Omdat we beide vanuit onze eigen expertise werken met hetzelfde team aan hetzelfde doel, komen de boven en onderstroom samen, waardoor er echte stappen gezet kunnen worden op vrij korte termijn.

 

voor wie?

 Leidinggevenden die inzicht wil krijgen in de oorzaak van de problemen in hun team.

Leidinggevenden of teams die veel conflicten ervaren op en in hun werk / team.
 Leidinggevenden met teams waar veel ziekteverzuim is.
Leidinggevenden die problemen ervaren in hun leiderschap.
 Leidinggevenden en teams die inzicht willen krijgen in samenwerking en communicatie

  om deze te verbeteren.

 Leidinggevenden en teams die vast blijven lopen in dezelfde patronen.

investering en locatie

Interesse? Neem contact met ons op voor een kennismaking en onderzoekend gesprek.

Afhankelijk van uw vraag zal er een inhoudelijk traject en offerte op maat gemaakt worden. Uiteraard zijn deze volledig vrijblijvend.