Coaching

Algemene Informatie

Een coaching traject bij Centrum van Verbinders

De plek waar je bent geboren is van enorm grote invloed op de ontwikkeling van jou als mens en individu. Het land met zijn klimaat, de cultuur met al zijn gebruiken en gewoontes en het allermeest het gezin, de familie waarin je bent geboren. Zij maken het systeem van waaruit jij hebt leren denken, handelen en om hebt leren gaan met emoties. 

 

Naast alle goede dingen die je meegekregen hebt, ligt dat systeem ook ten grondslag aan alle belemmerende patronen waar je in je huidige relaties, werk en communicatie (of gebrek hieraan) tegenaan loopt. Omdat je op onbewust niveau (en soms ook bewust) zo enorm gebonden bent aan dit systeem, maakt het een hele expeditie om je hieraan te ontworstelen. Het mooie is dat het wel mogelijk is en dat met iedere stap die je hierin kunt zetten meer en meer je eigen zelf wordt en kunt zijn.

 

Dit is precies waarin een coaching-traject bij CvV zich onderscheidt ten opzichte van andere coaching-trajecten. 

 

Het WAAR je vandaan komt brengen we in kaart, zonder oordeel, want het is immers de enige juiste plek waar jij geboren kon worden. Het WAAROM je tegen bepaalde patronen aanloopt onderzoeken we op bewust en onbewust niveau vanuit de kennis van en methodieken binnen het systemisch werk. Het HOE te veranderen trainen we d.m.v. diverse vormen van systemisch werk, lichaamswerk en gedrags- en communicatie-oefeningen vanuit het neuro-linguïstisch programmeren (NLP).

 

Wat is er nou een mooier cadeau aan jezelf dan om als jezelf door het leven te gaan? Zonder gebukt te gaan onder het willen pleasen van anderen ten koste van jezelf. Zonder de angst om afgewezen te worden. Zonder het gevoel van niet goed genoeg zijn. Zonder masker, zonder toneelstuk. “Gewoon” de echte jij, in al zijn puurheid en authenticiteit. 

 

Waardoor je jezelf kunt omringen met de mensen die blij worden van de echte jij. Waar je een rijkelijke uitwisseling mee kunt hebben.

Keuzes maken vanuit jezelf en niet die van je verwacht worden (of wat je denkt dat van je verwacht wordt).

 

Wat een heerlijk vooruitzicht!

Onze Coaches

 

 

Iris van der Horst

 

Iris coacht en begeleidt al vele jaren kinderen en volwassenen binnen de onderwijs setting. In 2020 heeft ze de opleiding familieopstellingen gevolgd en haar passie gevonden in het systemisch werk.

 

Iris werkt vanuit locatie Uden (Noord-Brabant)

 

 


 

 

Harriët Kollen

 

Met een rugzak vol levenservaring, haar systemische intuïtie en een gezonde dosis humor, loopt Harriët graag een eindje mee op jouw weg. Authenticiteit, creativiteit en diepgang zijn woorden die kenmerkend voor haar zijn.

Als systemisch coach onderzoekt ze met jou wat er 'over het hoofd gezien wordt', de lagen in de onderstroom.

 

Harriët werkt vanuit locatie Garminge (Drenthe)

 

 Werkwijze

In een coaching traject werken we vanuit de basisverbinding Body, Mind & Soul.

Zijn, Voelen & Denken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is daarbij wel van belang dat je zelf die verbinding ook voelt, aangaat en op een goede manier vorm geeft. 

 

We werken met Familieopstellingen en systemische coaching, NLP, visualisaties, en diverse vormen van lichaamswerk.

 

In de intake zoomen we in op jouw ondersteuningsvraag en waar je naar toe wilt. Vervolgens onderzoeken we waar de aandachtspunten zitten. Iedere volgende sessie werken we met dat wat zich bij jou aandient en wat op dat moment het belangrijkst voor jou is.

 

Wat we vragen van jou is volledig commitment om voor jezelf en met jezelf aan de slag te gaan. Het echte werk en leerproces zit tussen onze sessies in. Je gaat zelf aan de slag met jouw proces waarbij je ondersteunende opdrachten en oefeningen aangereikt krijgt.

Centrum van Verbinders biedt altijd de mogelijkheid tot een gratis kennismakingsgesprek. Als de persoonlijke klik, veiligheid en vertrouwen aanwezig zijn, is de kans op succes het grootst.

 

Centrum van Verbinders biedt coaching trajecten aan voor jongvolwassenen en volwassenen