Coaching Volwassenen

Soms loopt het even niet zoals je voor jezelf wenst. Misschien loopt het al heel lang niet zoals je het voor jezelf zou willen zien. Vaak ervaren we het zoeken van ondersteuning als zwakte. Ik kan je uit ervaring vertellen dat er juist een enorme innerlijke kracht voor nodig is om dit wel te doen.

 

Hoe lang steken we de koppen in het zand als we dingen moeilijk vinden? Hoe vaak kijken we weg als het pijnlijk wordt? En hoe vaak stoppen we onze emoties weg en vluchten we in onze gedachten, of projecteren we ons ongemak op een ander? Veel mensen erkennen hun probleem niet als hun probleem. Ze vinden het makkelijker om de ‘schuld’ bij hun omgeving neer te leggen. Op zich heel jammer, want als je in de rol van slachtoffer blijft zitten, kan je ook nooit ervaren dat je zelf de kracht hebt om jouw leven te veranderen. Anderen hebben nooit geleerd om naar binnen te keren en blijven zaken weg relativeren. Sommige houden dat vol tot aan het einde van hun leven. Ook fysieke pijnen zoals spierspanningen, hoofdpijn, terugkerende maagklachten en zo verder spiegelen ons dat er iets meer aan de hand is. Dit zijn signalen die ons lichaam ons geeft.

 

Pas als de pijn te groot wordt, zijn we bereid om er echt naar te kijken en mee aan de slag te gaan. Misschien is dit wel jouw moment! Het moment waarop jij de keuze gaat maken om regie over je eigen leven te gaan nemen. Het moment waarop jij je eigen plek in mag gaan nemen, jouw eigen pad mag gaan uitstippelen en ook gaat bewandelen

Werkwijze

De meerwaarde van een coaching-traject bij Centrum van Verbinders is dat wij met jou werken als individu binnen de context van je familiesysteem. Omdat je niet blanco ter wereld komt, maar als kind van je ouders (en alles wat daar wel of niet bij hoorde), wat je mede gevormd heeft in wie je nu bent of denkt te zijn.

 

We werken vanuit de basisverbinding Body, Mind & Soul.

Zijn, voelen & denken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is daarbij van belang dat je zelf die verbinding gaat voelen, aangaat en op een goede manier vorm geeft. 

 

We werken met Familieopstellingen en systemische coaching, NLP, visualisaties, en diverse vormen van lichaamswerk.

 

Tijdens de intake zoomen we in op jouw ondersteuningsvraag en waar je naar toe wilt. Vervolgens onderzoeken we waar de aandachtspunten zitten. Iedere volgende sessie werken we met dat wat zich bij jou aandient en wat op dat moment het belangrijkst voor jou is.

 

Wat we vragen van jou is volledig commitment om voor jezelf en met jezelf aan de slag te gaan. Het echte werk en leerproces zit tussen   onze sessies in. Je gaat zelf aan de slag met jouw proces waarbij je ondersteunende opdrachten en oefeningen aangereikt krijgt.

We kunnen werken in de praktijk, maar we kunnen er ook op uit trekken.

 

Soms is het fijner om buiten te wandelen. Jij geeft aan wat jij prettig vindt en wij bewegen daarin met je mee.

 

Uden heeft een rijkdom aan natuur,  met prachtige plekken, zeer geschikt voor coaching.

Of het nu de zandverstuiving bij Bedaf is, de Slabroekse bossen of een wandeling langs de Leijgraaf.


"Het coachingtraject was helemaal afgestemd op waar ik op dat moment behoefte aan had. Verrassende elementen en de juiste handvaten om met energie, nieuwe gedachten en toepasbare oefeningen thuis aan mezelf verder te werken. Het was precies wat ik nodig had om in mijn bruisende energie te komen."

-Petra

Als je de maskers neerlegt, verschijnt een prachtig gezicht

Dus, loop jij even vast in het leven? Wil jij onderzoeken hoe jouw familiesysteem invloed heeft op hoe jij in het leven staat? Ben je op zoek naar levensvreugde en zelfvertrouwen? Of ben je eigenlijk op zoek naar dat stuk rust wat je vindt als je kan, mag en durft te leven vanuit jezelf?

Bel of mail ons dan vooral voor een kennismaking. Als de klik er dan is, begeleiden we je graag in jouw proces.