Eendaagse Familieopstellingen

Voor wie?

Een familieopstelling is een bijzondere interventie die de oorzaak bloot legt van belastende patronen waar je keer op keer tegenaan loopt in je leven.

De oorsprong van deze patronen zit vaak diep verborgen in het familiegeweten.

 

Binding

Van oorsprong ben je gebonden aan je familiesysteem. Zo lang je binnen de uitgesproken en onuitgesproken waarden en normen van dit systeem voldoet is er weinig aan de hand. Maar als je ervaart dat jij het anders wilt doen, dan hoe het bij jullie thuis gaat, dan kan dit enorme weerstand en angst oproepen. Hoor je er bij of blijf je alleen achter?

 

Ordening

Neem jij de juiste plek in thuis of op het werk? Of neem je vaak meer op je schouders dan je eigenlijk dragen kan? Alleen als je op je eigen plek staat, kan je jouw eigen leven leiden.

 

Balans 

Geef je makkelijker dan dat je ontvangt? Dat wordt in onze maatschappij als een positieve eigenschap gewaardeerd. Maar weet je dat het eigenlijk helemaal niet goed voor je is. Ontvangen en aannemen is minstens net zo belangrijk. Als er een verstoorde balans is tussen geven en nemen, dan is het waarschijnlijk moeilijk voor je om bloeiende duurzame relaties te onderhouden.

 

Opstellingen, aantal en werkwijze

Iedereen die een vraag in wil brengen stopt een papiertje met zijn of haar naam in een pot. 

Er is ruimte voor 5 opstellingen tijdens een dag.

Er zullen dus 5 namen uit de pot gehaald worden die een opstelling krijgen. De overige deelnemers worden mogelijk ingezet als representant.

Een opstelling is eigenlijk voor iedereen, of er nu met jouw vraag gewerkt wordt of met die van een ander. Ook als bezoeker of representant resoneer je mee. We hebben immers veelal dezelfde levensthema's die ons bezig houden als mens levende in een wereld vol dualiteit.

 

Data en locatie

De workshop vinden plaats in Uden.

Afhankelijk van het aantal deelnemers, wordt de locatie gekozen.

 

Data 2020

vrijdag 22 mei van 11.00 -17.00 uur

vrijdag 26 juni van 11.00 -17.00 uur

 

zaterdag 19 september van 11.00 -17.00

zaterdag 7 november van 11.00 -17.00 uur

 

vrijdag 4 december van 11.00- 17.00 uur

Tarieven 2020 

Deelname aan een workshop kost € 65,00 per persoon, inclusief btw

 

Er kunnen maximaal 14 personen deelnemen per workshop.

Aanmelden kan via info@centrumvanverbinders.nl of via ons contactformulier.

 

Bij de workshop zijn koffie/thee en wat lekkers inbegrepen.